Bemutatkozás
Vizsgálati módszerek
Arteriograf
Electrosomatograf (ESG)
Belgyógyászati vizsgálat
Laboratóriumi vizsgálat
Ismertető filmek
Arteriograf
Electrosomatograf (ESG)
Kezelési módszer
Érszűkület terápia
Árak
Elérhetőség
Dr. Nyirati Gábor
06 (20) 579 8945
ÜDVÖZÖLJÜK A DUNA ÉRCENTRUM WEBOLDALÁN!

Kedves Érdeklődők!

A Duna Ércentrum 2008. március 5-én kezdte meg tevékenységét Baja belvárosában, az Alkotmány utca 9. szám alatt levő exkluzív rendelőben.

A Centrum vezetője dr. Nyirati Gábor 1980-óta dolgozik belgyógyászként a Bajai Kórházban, 1988-óta kiemelten foglalkozik a cukor-és érbetegek kezelésével és gondozásával.

Működésünk céljául tűztük ki, hogy a betegségeket minél korábbi stádiumban felismerjük és az eredményes kezelést időben elkezdhessük - a fenti cél érdekében az utóbbi évek legmodernebb orvosi diagnosztikai eljárásait alkalmazzuk.

Duna Ércentrum

Az elektrosomatográfia (ESG) segítségével az egész test, azon belül pedig egyes szervek működéséről kapunk értékes információkat, melyek a szervezetben megbújó daganatos, anyagcsere vagy gyulladásos betegségekre hívhatják fel a figyelmet. A rövid ideig tartó, teljesen fájdalommentes vizsgálatot kb 30 perces kiértékelés és tanácsadás követ.

Az arteriográfia az érelmeszesedés korai felismerésével lehetőséget teremt a megfelelő kezelés megkezdésére, a szívinfarktus és az agyi érkatasztrófa megelőzésére. A rövid, nem megterhelő vizsgálat után meghatározzuk a további diagnosztikai teendőket, valamint életmódbeli, szükség szerint gyógyszeres javaslatot adunk.

Az új vizsgáló módszerek mellett természetesen lehetőségünk van EKG és laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére, valamint a magas vérnyomás megfelelő kezeléséhez 24 órás vérnyomásmonitor alkalmazására is.

A már érszűkületben szenvedő betegek részére napjaink forradalmi kezelési eljárását, az ultrahangos értágító terápiát alkalmazzuk, mely segítségével a beszűkült vagy elzáródott érszakasz körüli érhálózat kialakulását biztosítjuk, ezzel lehetőséget teremtve a megfelelő vérellátás helyreállítására.

Szeretettel és tisztelettel várjuk Önöket.

2023 Duna Ércentrum - Egy lépéssel a betegségek előtt